Ovocný kuskus s vanilkovým chřestem a hoblinami hořké čokolády
Restaurace MEAT & BEER (Brno)

Restaurace MEAT & BEER (Brno)
Ingredience:
- bílý chřest
- vanilkový cukr
- vanilkový lusk
- kuskus
- horká voda
- máslo
- med
- bobulovité ovoce
- hořká čokoláda
Chřest krátce povaříme ve vodě s vanilkovým luskem bez dřeně. Poté ho orestujeme na másle s vanilkovým cukrem. Necháme vychladnout. Kuskus v míse postupně zaléváme horkou vodou, necháme ho nabobtnat. Krátce zahřejeme med, kterým poté kuskus polijeme. Necháme vychladnout. Poté do kuskusu přidáme nakrájený chřest a různé bobulovité ovoce. Použít můžeme jahody, maliny, ostružiny, borůvky. Vše promícháme a za studena podáváme s nastrouhanými hoblinami hořké čokolády.
https://www.facebook.com/Meat-Beer-870221763017546