Gastro zóna

Že chřest není nuda, ale zábava a navíc výborná, se můžete přesvědčit v gastro zóně (Palackého náměstí před kostelem). Ve velkých bílých stanech pro vás budou připravovat chřestové bomby skvělé týmy z několika restaurací v okolí.

 

V gastro zóně si pak můžete jídlo rovnou sníst a v klidu si vychutnávat pokrmy i program z hlavního pódia. Určitě nezapomeňte navštívit také WinePoint, kde vám například doporučí, jaké víno snoubit s jakým pokrmem.

Restaurant Na Návsi (Říčany)

Restaurant Na Návsi najdete v Říčanech u Brna v těsné blízkosti stylové pivnice U Pytlíků. Menu sestavil nový šéfkuchař Pavel Fejta.

Kounický dvůr (Dolní Kounice)

Věříme, že v životě je velmi důležité mít kvalitní spánek a také jídlo z kvalitních surovin.

Hospoda Na Dědině (Nové Bránice)

Česká kuchyně je pro nás číslo 1, proto používáme výhradně kvalitní lokální suroviny.

Wine Wellness Hotel Amande (Hustopeče)

Při sestavování menu nechodíme pro inspiraci daleko, rozhlížíme se kolem sebe a vybíráme ze surovin typických pro tento kraj a roční období.

Kami Food & Catering

Hledáme tam, kde ostatní už dávno zapomněli na krásu české kuchyně.

Meat Vandals (Brno)

Jsme Meat Vandals – bojovníci za kvalitní maso, co milujou svoji práci.

Honza Vorel a projekt Blbý vařečky (Ivančice)

Rodák z Ivančic a talentovaný mladý kuchař zaujal veřejnost úspěšnou účastí v oblíbené kuchařské show MasterChef Česko.

Vegetíme (Dobelice)

Vegetariánská a veganská kuchyně. Nerozmrazujeme, nefritujeme, ale vaříme.