Grilovaný steak z lososa s teriyaki omáčkou

Restaurace KAIZEN (RAJHRAD)

Grilovaný steak z lososa s teriyaki omáčkou

Restaurace KAIZEN (RAJHRAD)

Postup:

Celého lososa nafiletujeme a nakrájíme na steaky. Rozpálíme gril a lososa pomalu grilujeme, tak aby byl medium a vyjmeme z grilu. Losos svou teplotou dojde do medium well. Lososa neděláme well done, jinak bude suchý a bez štávy. Po vyjmutí z grilu dáme lososa na talíř, dozdobíme salátem, nakládanou japonskou zeleninou a přelijeme teriyaki omáčkou. Přidáme jasmínovou rýži a salátek z mořské řasy wakame a křupavého chřestu. A podáváme.

Teriyaki omáčku si vyrábí KAIZEN svou vlastní a její receptura je přísně střeženým know-how šéfkuchaře.

 

http://www.facebook.com/kaizenbrno