Chřestový krém s kari a kokosovým mlékem, sakura mix
Restaurace NA NÁVSI (ŘÍČANY)

Restaurace NA NÁVSI (ŘÍČANY)
Ingredience:
- 0,5 kg cibule
- 0,5 kg brambor
- 1 polévková lžíce kari pasty
- 0,5 kg bílého chřestu
- kokosové mléko
- sůl, pepř
Postup:
Na másle orestujeme cibuli, nakrájenou na drobno. Přidáme brambory pokrájené na kostičky a polévkovou lžíci kari pasty. Připravíme si chřestový vývar a vývarem zalijeme cibuli a brambory. Necháme vařit a na druhé plotně si připravíme svařené kokosové mléko. Nakonec přidáme do polévky vařený chřest a polévku rozmixujeme do hladka. Smícháme s kokosovým mlékem a dochutíme solí a pepřem. Talíř ozdobíme trhaným sakura mixem.