Chřestový krém s kari a kokosovým mlékem, sakura mix

Restaurace NA NÁVSI (ŘÍČANY)

Chřestový krém s kari a kokosovým mlékem, sakura mix

Restaurace NA NÁVSI (ŘÍČANY)

Ingredience:

  • 0,5 kg cibule
  • 0,5 kg brambor
  • 1 polévková lžíce kari pasty
  • 0,5 kg bílého chřestu
  • kokosové mléko
  • sůl, pepř

Postup:

Na másle orestujeme cibuli, nakrájenou na drobno. Přidáme brambory pokrájené na kostičky a polévkovou lžíci kari pasty. Připravíme si chřestový vývar a vývarem zalijeme cibuli a brambory. Necháme vařit a na druhé plotně si připravíme svařené kokosové mléko. Nakonec přidáme do polévky vařený chřest a polévku rozmixujeme do hladka. Smícháme s kokosovým mlékem a dochutíme solí a pepřem. Talíř ozdobíme trhaným sakura mixem.

 

https://www.restaurantnanavsi.cz/