Chřestový chilli krém s kokosovým mlékem

Restaurace NA NÁVSI (ŘÍČANY)

Chřestový chilli krém s kokosovým mlékem

Restaurace NA NÁVSI (ŘÍČANY)

Ingredience:

  • bílý chřest
  • cibulka
  • suché bílé víno
  • žluté curry
  • kuřecí vývar
  • kokosové mléko
  • citronová tráva
  • sůl, pepř, čerstvý koriandr a chilli vlásky


Postup:

Očistěný bílý chřest orestujeme s cibulkou a přidáme bílé suché víno. V závěru restování přidáme žluté curry a přelijeme kuřecím vývarem. Necháme vařit a na druhé plotně si připravíme svařené kokosové mléko s citronovou trávou. Chřestový vývar vymixujeme a přecedíme. Přidáme kokosové mléko a smícháme. Dochutíme solí a pepřem. Servírujeme s čerstvým koriandrem a chilli vlásky.

 

https://www.restaurantnanavsi.cz/